قالب وردپرس درنا توس
Breaking News
Home / Apple Watch / Преносими обиколки със SENA кожен калъф iPhone X, Apple Watch лента и часовник Travel Case – Superphen's Tech Blog

Преносими обиколки със SENA кожен калъф iPhone X, Apple Watch лента и часовник Travel Case – Superphen's Tech BlogПрез 2014 г. с моя iPhone 5S взех кожен шал от SENA, който служи за много цели, за да дам на телефона професионален, премиум, минималистичен екип, както и функционалността на възможността да се вмъкна в двойки кредитни / дебитни карти, в движение.

Преди няколко години избрах кожената ръкава на SENA за iPad Air 2. Търсих няколко алтернативи, а аз избрах SENA за качеството си

 Sena new 04

Преди няколко месеца Получих кожен портфейл от SENA за моя съвсем нов iPhone X (в момента). Тези двамата се оказаха моите туристически съоръжения веднага, когато се нуждаех от iPad, за да скицирам графики и диаграми. Благодарение на щедрия спонсор на SENA отново успях да добавим още по-приятни аксесоари към моето оборудване за пътуване и настройка.

 4AA702A3-F2AC-47F7-9D79-C0D00DB27038

Продукти в това ревю:

Импресии

Racer Strip Design by Racer Snap On Case е вдъхновен от интериора на пътя. Повдигнатата повърхност, независимо от факта, че калъфът става по-тънък от другите конкуренти, позволява на пръстите да се впишат естествено в песните в добре изработения трапутуен дизайн.

 Sena new 07

Коженото калъфче със стил Racer има невероятно качество, когато става въпрос за използването на естествена кожа, която има удобно докосване върху колана. Тя се заби в ръката ми благодарение на повдигнатата повърхност и мекото докосване около краищата и ъглите.

Футуристичният и по-мъжествен дизайн прави iPhone случай много стилно допълнение към моя екип и пътуване, което се вписва в моето друго оборудване и аксесоари като Atelier Cologne аромат с кожено калъфче и най-новата Smython слаба корица.

 B10194F6-C3FC-4E97-9A7B-A5791D08598C

Втората основна компания за пътуване е Apple Watch Leather Case Case, който е буквално престижна зарядна щанд с тънък и нисък профил метал, като естетическа декорация на работното място или нощни шкафчета на нощното шкафче. [19659002]

Европейската корито от кожена кожа се отличава с магнитна капачка, която помага да се осигури доста скъпият магнитен кабел Apple Watch. Това прави случая отличен туристически печат с мен, който изглежда и работи добре и професионално, въпреки факта, че това не е най-компактният вариант, който някога съм имал.

Не на последно място, което е моят най-добър фаворит от партидата, е Heritage Leather Apple Watch Band. Това се оказва най-добрата лента на Apple Watch, независимо от случаите и екипировката, за най-високото си качество във всички части на изтъканата кожена лента, изгладените метални катарами и адаптери, както и кожената облицовка и традиционните стилове на шевове.

След като прекарах около три месеца в моя бизнес пътувания, кожената лента се разрасна много добре и е по-богата на текстура и дълбочината на цветовете във времето с групата "Classic Buckle" на Apple, докато Band запазва своята физическо състояние с добра сила.

Бих искал да кажа, че това е най-доброто от $ 70, което можете да използвате на висококачествена кожена лента Apple Watch, доколкото всички кожени банди, които съм използвал и разгледал лично. Класическата и визуална естетика определено ще ви направи комплимент за този модерен избор.

Какво мислите за коженото оборудване на Sena? Уведомявай ме в коментарите.

Ако харесвате съдържанието тук, моля, се абонирайте за блога, следвайте ни в Instagram и помислете за наличието на касета за по-малко от $ 1 на месец, за да поддържате бъдещото съдържание.


Source link