قالب وردپرس درنا توس
Home / Apple Watch / Hajtás túrák SENA bőr iPhone X tok, Apple Watch szalag és a Watch Travel Case – Superphen's Tech Blog

Hajtás túrák SENA bőr iPhone X tok, Apple Watch szalag és a Watch Travel Case – Superphen's Tech Blog2014-ben, az iPhone 5S-en keresztül vettem egy SENA bőrsálat, amely sok célt szolgálott, hogy professzionális, prémium minőségű, minimalista ruhát adjon a telefonnak, valamint a funkcionalitást, hogy képes legyen betekinteni a hitelkártyákra / betéti kártyákra. útközben.

Néhány évvel ezelőtt a SENA bőrmellényét választottam az iPad Air 2-nek. Keresettem néhány alternatívát, és kiválasztottam a SENA-t a minőségére

 Sena new 04

Néhány hónappal ezelőtt Kaptam egy bőr tárcát a SENA-tól az új iPhone X-ig (jelenleg). Ezek a két kiderült, hogy az én utazási felszerelés azonnal, amikor kellett az én iPad a vázlatot grafikonok és folyamatábrák. A SENA nagylelkű szponzorának köszönhetően még több kedves kiegészítőt tudtam felvenni az utazási felszerelésemre és beállításomra.

 4AA702A3-F2AC-47F7-9D79-C0D00DB27038

A felülvizsgálat termékei:

A Snap On Case inspirálta a roadster belseje. A felemelt felület, annak ellenére, hogy az eset kevésbé vékonyabb, mint más versenytársak, lehetővé teszi, hogy az ujjaik természetesen illeszkedjenek a pályákba a szépen varrott tűzőterében.

 Sena new 07

A Racer stílusú bőr tok látványos minőségű, amikor valódi bőrből készült anyagot használ, amely kényelmes tapintást biztosít az övre. A felemelt felület és a lágy tapintás az élek és sarkok köré ragadt a kezembe. A futurisztikus és a férfias megjelenés teszi az iPhone-tokot nagyon elegáns kiegészítővé mind a felszerelésemhez, mind az utazási elrendezéshez, amely megfelel az én egyéb felszerelésemnek és tartozékainak, mint például az Atelier Köln illata bőrönddal és a legújabb Smython vékony burkolattal. A második nagy utazási cég az Apple Watch bőr utazási tok, amely szó szerint egy nagyon vékony töltőállvány, vékony és alacsony profilú pisztolyos akcentussal, tökéletesen működik. mint az esztétikai dekoráció a munkahelyen vagy az éjjeliszekrény éjjeliszekrényén. [19659002]

Az európai bőrönd borítás mágneses zárókupakkal rendelkezik, amely segít a meglehetősen drága Apple Watch mágneses kábel biztosításában. Ezzel a számomra kiváló utazási pecsétet kaptam, hogy mindkettő jól néz ki, jól működik és szakszerűen működik, annak ellenére, hogy ez nem a legösszetettebb lehetőség, amit valaha is tettem. Végül, de nem utolsósorban, melyik a legnépszerűbb kedvencem a tételből, a Heritage Leather Apple Watch Band. Ez a legjobb Apple Watch zenekar, amelyet alkalmanként és felszerelésektől függetlenül választottam, a legmagasabb minőséget a bőröndök, a csiszolt fém csatok és adapterek, valamint a bőrbélés és a hagyományos öltésstílusok minden részében. Miután körülbelül három hónapot töltöttem az üzleti utazásaim számában, a bőrszíj nagyon jól fejlődött, és idővel gazdagabb volt a textúrában és a színmélységben az Apple Classic Buckle zenekarával, míg a Band megtartja jó állapotú fizikai állapot. Szeretném azt mondani, hogy ez a legjobb 70 dollár, amit egy prémium bőr Apple Watch szalagon lehet használni, amennyire az összes olyan bőrbőr, amit személyesen használtam és fontolgattam. A klasszikus és vintage esztétika határozottan büszkélkedhet ezen divatos választáson.

Mit gondolsz Sena bőrfelszereléséről? Értesítsen engem a megjegyzésekben.

Ha tetszik a tartalom itt, kérjük, iratkozzon fel a blogra, kövessen minket az Instagramon, és fontolja meg, hogy havonta legalább 1 dollárnyi patron legyen a jövőbeli tartalom támogatásához.


Source link