قالب وردپرس درنا توس
Home / Apple Watch / Meridio bőr Apple Watch Bands – Superphens Tech Blog

Meridio bőr Apple Watch Bands – Superphens Tech BlogSzámos Instagram-influenzával foglalkozik, az Olaszországból származó Meridio az Apple Watch egyik legjelentősebb gyártója a közösségben. A Meridio szponzorának köszönhetően néhányat néznek az Apple Watch zenekarainkról, amennyire az elmúlt néhány hónapban teszteltem üzleti utazásaim során.

  LRG_DSC09701

A teljes felülvizsgálat áttekintése előtt nézze meg a Meridio kereskedelmi videót, hogy megismerje ezt a jelet az Apple Watch hevedereken:

Meridio bőr Apple Watch Straps ebben a felülvizsgálatban:

Örökség

Kiváló minőségű és gyönyörű hagyományos megjelenés: az erdei fekete valóban látnivaló. A robusztus vintage formatervezés és az 1. nap hűvös, puha, természetes érzésének köszönhetően ez a kiváló minőségű bőrszíj nagyszerűen köszönhető az Apple Watchnak.

  LRG_DSC09722

Az erdő fekete örökségpántja az, amivel bevezettem az utolsó üzleti útját. Rendkívül tiszta, minimalista szüreti megjelenése van, anélkül, hogy sok varrási munkát végeznének valódi borjúbőren, nagyon puha textúrájú természetben a dobozban. Ezért nem szükséges kihúzni, hogy vigyázzon a csuklójára.

  meridio 3

Mint mondtam, eléggé deformálódott, ahogyan néha használtam, és nem tudtam visszaállítani olyan helyre, ahol új módban lehetett volna. A jó dolog az, hogy a heveder nagyon kényelmes viselet a természetének köszönhetően.

  LRG_DSC09709

Egy másik jó dolog, furcsa módon, nagyon sokat merítek, amikor Dél-ázsiai országokban utaztam a forró időjárás során. Meglepő módon nagyon jó volt a verejtékre, ahol minden más zenekar, amelyet használtam, megfestették és megbotráncoltak a csuklóján, de ez nem így történt. Mégis, 99 dollár az Apple Watch bőr karkötő még mindig egy prémium oldalon, de biztos, hogy minőségi szalagot itt.

Nappa

  LRG_DSC09687

Egy klasszikus vékony luxus Apple Watch szalag kivételes kényelemmel és jó árkategóriával. A gyönyörű barna nappóta textúrát ez a modell egyedülálló érzetet és ugyanakkor nagyon stílusos megjelenést kölcsönöz; jó kedvét a kedvenc órájához.

  LRG_DSC09703

Eredeti olasz nappali bőrből készült, a Meridio Nappa klasszikusabb megjelenést kínál az Apple Watch Strap-nek, ami remek alternatívát jelent az Apple klasszikus csattal. Nem csak hogy van egy hasonló típusú hagyományos szeg és bélés állítja a kötéseket, hanem egy nagyon puha tapintás a minőségi bőrre, amit a legjobban értékelem.

  LRG_DSC09705

Bár ez a Nappa heveder egy kicsit alacsonyabb költséggel jár, mint az örökség, az jobban megfelel az én személyes preferenciámnak és a legjobban illő felszerelésnek köszönhetően a nappó textúrájának köszönhetően. Nem csak azért, mert a minősítési osztályba beérkezett gesztenyebarna hihetetlenül hasonlít az ilyen típusú bőrre, ez is teljes jelentést ad az olyan embereknek, mint nekem, hogy ezt választják, leginkább üzleti vagy intelligens alkalmi ruhában.

  LRG_DSC09723 Mit gondolsz a Meridio Apple Watch Straps és egyéb kiegészítőkről a tapasztalatodban? Értesítsen engem az alábbi megjegyzésekben, és ha tetszik a tartalom itt, mindenképpen feliratkozzon a blogra, kövessen minket az Instagramon, és fontolja meg, hogy havonta legalább 1 dolláros patron legyen a jövőbeli tartalom támogatásához.


Source link