قالب وردپرس درنا توس
Home / Apple Watch / Meridio din piele pentru ceasuri de mână din Apple – Superphens Tech Blog

Meridio din piele pentru ceasuri de mână din Apple – Superphens Tech BlogPrezentat de un număr de influențatori de la Instagram, Meridio din Italia este unul dintre cei mai proeminenți producători ai centurii Apple Watch din comunitate. Mulțumită sponsorului Meridio, revizuim astăzi câteva dintre trupele Apple Watch, în măsura în care am testat ultimele luni în timpul călătoriilor mele de afaceri.

  LRG_DSC09701

Înainte de a revizui întreaga recenzie, verificați videoclipul comercial Meridio pentru a cunoaște acest semn pe curelele Apple Watch:

Curele de ceas Apple Meridio din piele prezentate în această recenzie:

Heritage

Calitate superioară și un aspect tradițional frumos: Forest Black este o adevărată vizită pe care o puteți vedea. Cu designul revoluționar și senzația rece, moale și natural din ziua 1, această curea din piele de înaltă calitate este un compliment minunat pentru Apple Watch și adăugați un spirit de clasă și vintage pentru tehnologia răcoroasă.

  LRG_DSC09722

Pădurea de pădure neagră este cea pe care am adus-o în ultima mea călătorie de afaceri. Ea are un aspect foarte curat, minimalist, de epocă, fără prea multe lucrări de cusătură, realizate pe piele de vițel adevărată, cu textura foarte moale în natură din cutie. Deci nu este necesar să o purtați pentru a avea grijă de încheietura mâinii.

  meridio 3

După cum sa spus, sa deformat destul de repede, așa cum am folosit uneori, și nu am reușit să recuperez nicăieri un mod nou pentru o fotografie mai bună. Cel mai bun lucru este că cureaua este foarte confortabilă pentru transport datorită naturii sale.

  LRG_DSC09709

Un alt lucru bun este, în mod ciudat, că transpir destul de mult când am călătorit în jurul țărilor din Asia de Sud în vremea caldă. În mod surprinzător, a fost destul de bună pentru transpirație, în cazul în care orice altă bandă pe care o folosesc era pătată și stropită pe încheietura mâinii, dar asta nu a făcut-o. Cu toate acestea, 99 dolari pentru o brățară din piele Apple Watch este încă pe o pagină premium, dar asigurați-vă că ați obținut o panglică de calitate aici.

Nappa

  LRG_DSC09687

Un tricou subțire clasic de lux Apple Watch cu un confort excepțional și un caracter de preț bun. O textura frumoasa de napa maronie confera acestui model un aspect unic si, in acelasi timp, un aspect foarte elegant; un bun compliment pentru ceasul dvs. preferat.

  LRG_DSC09703

Fabricat din piele naturala nappa italiana, Meridio Nappa are un aspect mai clasic pentru Apple Watch Strap, fiind o alternativa excelenta la catarama clasica a Apple. Nu numai că are un tip similar de unghii tradiționale și căptușeală ajustează legăturile, dar și o atingere foarte moale pe pielea de calitate pe care o apreciez cel mai mult.

  LRG_DSC09705

Deși această curea Nappa este un cost mic mai mic decât moștenirea, ea se potrivește preferinței și tinuței mele personale mai mult datorită texturii nappa pe care o are. Nu numai pentru că culorile de castane pe care le-am primit pentru unitatea de rating arătau incredibil în conformitate cu acest tip de piele, de asemenea, dă sens total pentru oameni ca mine să aleg acest lucru, de cele mai multe ori, eu sunt în afaceri sau un costum inteligent casual.

  LRG_DSC09723 Ce părere aveți despre Meridio Apple Watch Straps și celelalte accesorii din experiența dvs.? Anunță-mă în comentariile de mai jos și, dacă vă place conținutul aici, asigurați-vă că vă abonați la blog, urmăriți-ne pe Instagram și luați în considerare faptul că este un cartuș pentru o sumă de minim 1 dolar pe lună pentru a sprijini conținutul viitor.


Source link